6970510292 Λεωφόρος Καραμανλή 1, Αρτέμιδα, Αττική laertimecolli3@gmail.com
hero image
 
 
     
  ΛΑΕΡΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
Γενικές Ανακαινίσεις, Αρτέμιδα, Αττική 

 

Η επιχείρησή μας,  "ΛΑΕΡΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ", με έδρα την Αρτέμιδα στην Αττική, είναι ενεργή στον τομέα των ανακαινίσεων και κατασκευών από το 2002. Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για οικίες.

Διαθέτουμε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία που αναλαμβάνουν κάθε είδους εργασία σχετική με ανακαινίσεις χώρων, όπως κατασκευές με γυψοσανίδες, ειδικές κατασκευές, ελαιοχρωματισμούς, καθώς και τοποθέτηση ξύλινων δαπέδων laminate και πλακιδίων.

Επιπλέον, εξειδικευόμαστε στις εξωτερικές μονώσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, καθώς και στις μονώσεις ταρατσών και υγρομονώσεις.

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας μέσα από υπηρεσίες και κατασκευές υψηλής ποιότητας, με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο, τη χρήση και τις κλιματολογικές συνθήκες.

 
   
 
 
 
 
 
   
     
  Με συνέπεια και επαγγελματισμό
 
     
 

δεσμευόμαστε να ολοκληρώσουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με ακρίβεια και επιτυχία.  Καθώς αναγνωρίζουμε τη σημασία του χρόνου και της ποιότητας, διασφαλίζουμε ότι η παράδοση γίνεται εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών, χωρίς να υπολείπεται η ποιότητα του αποτελέσματος.

 
Μέσα από τον επαγγελματισμό μας, επιδιώκουμε να εκτελέσουμε κάθε έργο με ακρίβεια και αφοσίωση στις ανάγκες και τις προσδοκίες του πελάτη. Αναζητούμε την τέλεια αρμονία μεταξύ λειτουργικότητας και αισθητικής, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακαίνισης στους πελάτες μας.
 
 
     
 
 
 
 
     
  Αγαπητοί φίλοι της "ΛΑΕΡΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ"

 

Με χαρά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που δείξατε στην εταιρεία μας. Είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας για τον τέλειο χώρο!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή ανάγκες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας παράσχει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την ανανέωση και ανακαίνιση του χώρου σας.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε και να σας βοηθήσουμε να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
     
 
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Κάθε μέλος της ομάδας μας είναι επαγγελματίας στον τομέα της ανακαίνισης και κατασκευής, με εξειδίκευση σε διάφορους τομείς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε έργου.
 
     
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Στην επιχείρησή μας, ο επαγγελματισμός είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Με αφοσίωση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, δημιουργούμε χώρους που ξεχωρίζουν.